HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Philadelphia Union: kettőből kettő

2011.03.27. 20:22 PhillyFun

A második meccsét is megnyerte a Philadelphia Union, amely az MLS második hétvégéjén az újonc Vancouver Whitecapset verte 1-0-ra. A nagy reményekkel igazolt Carlos Ruiz megszerezte első gólját. Ez egyben győztes is volt.

Ahogy az már az előző szezonban is többször előfordult, teltház fogadta a csapatokat. Elég sok szabálytalanság jellemezte az első félidőt, a bíró öt sárga lapot is kiosztott. Aztán az 57. percben a vendégek játékosa, Eric Hassli a másodikat is megkapta, így több mint egy félórát játszott emberelőnyben a Union, amit a 77. percben váltott gólra. Egy előrelőtt labdát Le Toux szépen tett középre, Ruiz pedig néhány lépésről az üres kapuba rúgta.

Nagyszerűen védekezett megint a csapat, ami azt is jelentette, hogy a második meccsét is megnyerte és ezen sem kapott gólt. Már két gólnélküli találkozója van a Unionnak, annyi mint a legutóbbi szezonban összesen. Ez a siker azt is jelenti, hogy jelenleg a Philadelphia vezet keleten, a főcsoport egyetlen száz százalékos csapata. „Amikor kijöttem kicsit ideges voltam, mert láttam a sok szurkolót a lelátón és ehhez az utóbbi időben nem voltam hozzászokva – mondta Carlos Ruiz a meccs után – Ez egészen más mint a korábbi csapataimnál éltem át. Nagyon boldog vagyok, hogy az én gólommal nyertünk.” Jordan Harvey védő még annyit tett hozzá: „Büszke vagyok arra, hogy megint volt bennünk tartás és keményen védekeztünk, gól nélkül hoztuk le a meccset.”

Most nagyon nehéz sorozat következik. Jövő szombaton Los Angelesbe utazik a csapat, aztán a New York, majd a Seattle jön a PPL Parkba.

Philadelphia Union–Vancouver Whitecaps 1-0 (0-0)
Chester, PPL Park, 18 591 néző, vezette: Yader Reyes.
Union: Faryd Mondragon, Sheanon Williams, Carlos Valdes, Danny Califf, Jordan Harvey (Jack McInerney 66), Brian Carroll, Sebastien Le Toux, Stefani Miglioranzi, Kyle Nakazawa (Roger Torres 66), Carlos Ruiz, Danny Mwanga (Gabriel Farfan 83).
Gólszerző: Ruiz (77.)
Sárga lap: Nakazawa, Califf, Mwanga

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci mls philadelphia union

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr542776678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása