HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Nem sikerült megállítani a Torontót

2011.03.04. 16:26 PhillyFun

Philadelphiában is nyert az utolsó kilenc meccsén rendre pontszerző Toronto, pedig Kris Versteeg, aki éppen a Maple Leafstől érkezett, megszerezte első, majd a második philadelphiai góljait.

December 28-a óta először fordult elő, hogy a Flyers egymás után két meccsen is vesztesen hagyja el a jeget. Most sem így nézett ki, hiszen Versteeg révén kétszer is vezetett a Flyers, de a Toronto rendre egyenlített – az első vezetés után 21 másodperccel, majd az utolsó harmad végén Darryl Boyce eldöntötte a meccset. A vendégek az All Star-gála óta 16 meccsből csak kettőn kaptak ki rendes játékidőben, miközben tízszer nyertek. Pályafutása első meccsét játszotta a Flyersben a 23 éves amerikai, Ben Holmstrom. A csatár ebben a szezonban 60 meccsen 27 pontot szerzett az AHL-ben. A meccs statjai itt olvasható.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr352710337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása