HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Ville Leino közel a megegyezéshez

2011.01.27. 15:50 PhillyFun

A Flyers hokisának július 1-jén jár le a szerződése, ügynöke szerint közel a megállapodás. A finnel együtt négy játékos lesz UFA, három pedig RFA a szezon végén.

Leino mellett a csatárok közül Nyikolaj Zsergyev, a védők közül Sean O’Donnell és a kapus Brian Boucher lesz unrestricted free agent, vagyis maga dönthet a sorsáról. Míg Dan Carcillo, Andreas Nodl és Darroll Powe RFA lesz, azaz sorsáról a klubvezetés dönthet. Ezen játékosok közül bizonyára lesz olyan, aki távozni fog, hiszen e szerződések nélkül 49 375 000-ön a fizetési sapka, vagyis a jövő évi plafonhoz képest – ami 59,4 millió lesz – alig több mint tíz millió áll a rendelkezésre. Leino most 800 ezret keres, a klubvezetés várhatóan kétéves, 2,3 millió dolláros ajánlatot tesz majd.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers ville leino

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr182618410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása