HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Hatpontos Sixers-siker

2010.12.27. 11:11 PhillyFun

Az elmúlt tíz meccséből a hatodikat nyerte a Philadelphia 76ers az NBA legutóbbi játéknapján. Ráadásul a jobb mérleggel bíró Denver otthonában sikerült a győzelem, ami még csak a negyedik vendégsiker volt.

Egyre jobban összerázódik Doug Collins csapata. Ezúttal Jrue Holiday 22, Thaddeus Young pedig 20 pontig jutott, a Sixers 95-89-re verte idegenben a Denvert. A Nuggets harmadik meccsét játszotta Carmelo Anthony nélkül, akinek a nővére kedden halt meg. A siker értékét különösen növeli az a tény is, hogy a hazaiak 4:18-cal a vége előtt még 84-82-re vezettek. Az utolsó percben Jodie Meeks öt pontot szórt, a végén 17-ig jutott. Elton Brand pedig 16 pontja mellett 17 lepattanót, ebből tíz védekezőt szedett össze. „Nagyszerű győzelem volt, – mondta Brand a találkozó után – végig szoros volt a meccs, különösen Iguodala nyújtott védekezésben egészen kimagaslót.” Brandnak ez volt egyébként a szezonban a 11. dupla-duplája, az elmúlt 12 meccsen pedig hatszor produkált ilyet. Sok idő nem marad a pihenésre, a Sixers hétfőn már a Golden State Warriors otthonában játszik.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr192541451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása