HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Hosszabbításban kapott ki a Sixers

2010.11.24. 13:30 PhillyFun

Mindössze 3,2 másodpercet kellett volna kihúzni a végén a Washington Wizard elleni meccsen, de John Wall mindhárom büntetőjét bedobta, a végén hosszabbításban két ponttal nyert a Wizards.

Andre Iguodala megint a kezdőben kapott helyett, mellett Elton Brands, Spencer Hawes, Evan Turner, Jrue Holiday ötös kezdett. Iguodala 23 pontjával a legeredményesebb lett, mellette még 11 lepattanót is összeszedett, közte kilenc védekezőt. Még hat olyan játékos volt, aki több mint tíz pontot szerzett.

Az első negyedet tíz, a másodikat négy ponttal nyerte a Sixers. Aztán zárkózott a Washington és sajnos megint a végjátékot nem bírtuk jobban. Az utolsó percre Iguodala kétpontosával 102-97-es előnnyel fordult a Philadelphia. Turner kétszer büntetőzhetett, mindkétszer hibátlanul, így 11,8 másodperccel a vége előtt 106-103 volt ide. Aztán John Wall hárompontos kísérleténél Holiday szabálytalankodott, Wall keze nem remeget meg, mindhármat beszórta. Egyetlen másodperccel a vége előtt még Turner próbálkozott egy három pontossal, de célt tévesztett.

A hosszabbítás vége előtt 11,6-tal még mindig a Sixersnél volt a minimális előny, majd jött a Wizardsból Nick Young távoli dobása, amellyel megfordította a meccset. A hátralévő hét másodpercben még egy Iguodala kísérlet volt, de nem talált be, így jött az újabb vereség. Az elmúlt három hétben másodszor fordult elő, hogy az utolsó pillanatokban adta el előnyét a Sixers. Szerdán a Toronto otthonában folytatja a csapat. A meccs statisztikáit itt lehet elolvasni.

"Ez a legrosszabb, ami történhet. Meg kell tanulnunk szoros meccsen is nyerni - modta Doug Collins, főedző - Sajnos kritkus hibákat vétettünk a végén." Jrue Holiday, aki a Wall elleni szabálytalanságot elkövette, nem értett egyet a bírói döntéssel, szerinte nem követett el faultot. Mindenesetre a játékvezetők befújták, ebből lett a rendes játékidőben az egyenlítés.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr532470181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása