HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Több rekordot is megdöntött az Eagles

2010.11.16. 09:07 PhillyFun

A Philadelphia Eagles Michael Vick vezetésével 59-28-as győzelmet aratott a Washington Redskins otthonában az NFL tizedik játéknapjának zárómérkőzésén, hétfőn este.

A vendégek az első negyedben 28-0-ra vezettek, ez pedig rekord az NFL 60 éves történetében. Az Eagles ezen kívül két klubcsúcsot is megdöntöttek, mégpedig az egy félidő alatt elért pontok (45), valamint a csapat által összehozott yardok (529) tekintetében – írta az MTI.

A találkozó legjobbja a vendégek irányítója, Michael Vick volt, aki négy hatpontos gólt (touchdown) érő átadást jegyzett, valamint egymaga futott további kettőt. Vick ezzel az első olyan irányító lett a liga történetében, aki legalább 300 yardot passzolt (333) és ötvenet (80) futott is. Bővebben később.

Szólj hozzá!

Címkék: sport nfl amerikai foci philadelphia eagles

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr302451805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása