HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Legyőzhetetlen a Flyers

2010.11.16. 12:30 PhillyFun

Az utolsó tíz meccséből a kilencediket nyerte, a megszerezhető 20-ból tizenkilencet szerzett az NHL-ben a Philadelphia Flyers.

Ezúttal az Ottawa volt az aktuális áldozat. Esélye sem volt a kanadai csapatnak, a Flyers 46-29-re nyerte a kapura lövéseket, Danny Briere vezető góljára Jason Spezza még válaszolni tudott, de onnantól kezdve egyértelműen a Philadelphiáé volt a meccs.

A Flyers-kaputány Mike Richards két gólt lőtt, gólpasszt is adott, egymás után két meccsen duplázott. Claude Giroux pedig gólja mellett két asszisztot jegyzett. Szergej Bobrovszkij ezúttal 28 lövést fogott meg. Richards ezzel a három pontjával már 302-nél tart, 390 meccsen 118 gólja és 184 gólpassza van.

A legaktívabb Jeff Carter és Danny Briere volt, egyaránt hatszor lőttek kapura. Csak Chris Pronger zárta mínusszal a plusz/mínusz mutatót. A védelem is jól működött 17 blokkolt lövéssel. Egyetlen rossz hír a meccsen, hogy Dan Carcillo megsérült, az még kérdés ki kell-e hagynia. A meccs statisztikái itt olvashatóak.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr772452088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása