HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

A Houston megint elintézte a Philliest

2010.08.27. 14:31 PhillyFun

Sorozatban negyedik vereségét szenvedte a Philadelphia Phillies, egyszer sem sikerült az elmúlt négy meccsből egyszer sem sikerült legyőzni az Astrost, már a San Francisco áll wildcard helyen.

Nem ment az Astros ellen, szerencsére holnaptól a San Diego jön és az sem ártott, hogy a divízióban első Atlanta sem tudta a legutóbbi három meccsét megnyerni. Négyből semmi, ezzel a címmel írt a meccsről a The Philadelphia Inqurier.

A Citizens Bank Park 2004-es megnyitása óta először fordult elő, hogy a Phillies egymás után négyszer kikapjon ugyanattól a csapattól, 2002 szeptember 9-e óta nem esett meg ilyen csúfság. Az Astros 1999. szeptember 6. és 9. között bánt el legutóbb ilyen csúnyán a Philliesszel. A gárda utolsó négy meccsén csak hét futást produkált, ami bűn rossz eredmény.

A meccs egyetlen futását a hatodik inningsben produkálta a csapat. Rollins a harmadik bázison állt, amikor Utley jó ütése után visszaért. A bajnokságban az Atlanta továbbra is három győzelemmel a Phillies előtt, a legjobb második helyért pedig a San Francisco Giants most a csapat előtt áll.

08.26.: Philadelphia Phillies-Houston Astros 1-5
Philadelphia, Citizens Bank Park, 44 958 néző.
Vesztes dobó: Kendrick (L 8-7) SO 1, ERA 4,64, 6,0 innings.
Home run: -
Tripla ütés: -
Dupla ütés: Ibanez (27, Rodriguez, W), Utley (15, Rodriguez, W).
Összes bázis: Utley 2; Werth; Ibanez 4; Victorino; Francisco, B.
RBI: Utley (40).
Run (1) Rollins 1.
Hit (7): Ibanez 3, Utley 1, Werth 1, Victorino 1, Francisco 1.

Szólj hozzá!

Címkék: sport baseball mlb philadelphia phillies

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr472252132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása