HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Iguodala izgatottan várja a vb rajtját

2010.08.17. 15:00 PhillyFun

A Philadelphia Sixers kosarasa is tagja annak a 13 fős keretnek, amely szeptemberben az Egyesült Államokat képviseli a törökországi világbajnokságon.

Sokan állítják, az amerikai kosarasoknak mindig is sokkal fontosabb volt az olimpiai szereplés, mint a világbajnokság, hiszen utóbbiban 1950 óta megrendezett 15 tornából csak hármat nyert meg, míg az olimpiákon már 16-ból 13-szor végzett az élen.

Ennek ellenére Andre Iguodala, az egyetlen philadelphiai kosaras, aki bekerült a 13 fős keretbe, izgatottan várja a vb rajtját és már a bemutatkozó meccsen is túl van. Az Egyesült Államok válogatottja 86-55-re győzte le Franciaországot, Iguodala csak két pontot szerzett, pedig Kevin Durant mögött a második legtöbb időt (22:31) töltötte a pályán. Rudy Gay 19, Chauncey Billups 17, Kevin Durant 14 pontot szórt, Durant 8, Lamar Odom 7 lepattanót gyűjtött. A válogatott ezen a héten Litvánia, majd Spanyolország ellen folytatja a felkészülést.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda andre iguodala

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr652228063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása