HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Comeback, Philadelphia Flyers

2010.08.17. 11:40 PhillyFun

Véget ért a nyári szabadság, így ismét több idő jut a kedvencekre. Ebben a posztban a Flyers házatáján nézünk szét, felidézve az elmúlt két hét legfontosabb történéseit.

Visszavonult a Flyers egyik legnagyobb bunyósa, Riley Cote mindössze 28 évesen döntött pályafutása befejezése mellett. A védő karrierje 1998-ban indult a Prince Albert Raiders WHL-s csapatban és egészen 2006-ig csak minor csapatokban játszott. A Flyersben 156 meccsen lépett jégre és egyetlen NHL-gólját 2008. február 17-én a Montreal Canadiensnek lőtte. Cote az alig több mint másfél száz meccsén 411 perc büntetést szedett össze. Pályafutása után sem szakad el a jégkorongtól, a farmcsapat, az Adirondack Phantoms másodedzője lesz.

A Philadelphia Flyers partneri együttműködést kötött az ECHL-es Greenville Road Warriorsszal, így Phantom után ez lesz a második farmcsapat. A Road Warriorsnak a Flyers mellett a New York Rangersszel is van szerződése. A klub idén alakult a franchise 1998 óta Johnston Chiefs néven működött.

A sérüléssel bajlódó Chris Pronger megkezdte a rehabilitációt, hogy az október 7-ei, Pittsburgh elleni nyitányon már teljesen egészségesen állhasson a csapat rendelkezésére. Pronger a Boston elleni playoff-párharc első meccsén sérült meg, de utána még folytatta a játékot. A sérült térde azonban felkészülés kezdete előtt kiderült, nem bírja a terhelést. „Még nem tudom mikor épülök fel – mondta a játékos – a rehabilitáció akár hetekig, de még hónapokig is eltarthat. Sok minden történhet, a cél, hogy teljesen egészséges legyek.”

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr972227649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása