HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Hosszabbításban nyert a Flyers

2011.02.25. 12:13 PhillyFun

Elég nehezen sikerült legyőzni az utóbbi időben remeklő New York Islanderst. Hiába állt a meccs a 46. percben 3-1-ra, az Islanderses Matt Martin két góllal kiegyenlített. A hosszabbításban aztán Andrej Meszaros döntött.

A szezonbeli 40. győzelmét szerezte meg a Philadelphia Flyers, amely 4-3-ra nyert a New York Islanders ellen a Wells Fargo Centerben. Meszaros ötödik gólja hozta a két pontot, 17,6 másodperccel a hosszabbítás lefújása előtt, és ezzel folytatódott a New York-iak elleni remek széria, a legutóbbi 12 meccs mindegyikét a Philadelphia nyert, 2007. április 7-e óta nem tudott nyerni az Islanders és a két csapat utolsó 20 összecsapásából ez volt a 19. Flyers-siker. Jeff Carter gólt lőtt és gólpasszt adott, Claude Giroux két asszisztot jegyzett, Mike Richards és James van Riemsdyk is betalált. Mindkét kapus jól teljesített, Szergej Bobrovszkij 32-szer, a vendégeknél Al Montoya 39-szer védett.

Ezzel a győzelemmel története ötödik legjobb eredményével áll 61 meccs után a Flyers. Rossz hír viszont, hogy Oskars Bartulis 10-12 hétre kidőlt. A védő még a Phoenix elleni meccsen sérült meg Scottie Upshall szabálytalan ütközése után, a phoenixi kétmeccses eltiltást kapott. Még ezen a fórumon nem beszéltünk Nyikolaj Zsergyevről, akit átadó listára tett a Flyers. Holmgren igazgató elmondta, egészen biztosan nem küldik minorligába az orosz csatárt, inkább eladnák. Már csak azért is, mert a Flyers jelenleg 5,426 millióval lépi túl a fizetési sapkát – igaz összesen 13 ilyen csapat van most az NHL-ben. Zsergyev a szezon végén vált volna UFA-vá, két millió dollárt keres a szezonban.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr332689654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása