HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

A Flyers sem tudta megállítani a Phoenixet

2011.02.23. 19:03 PhillyFun

Sorozatban nyolcadik meccést nyerte a Coyotes. Kimmo Timonen fegyelmezetlensége miatt a hosszabbításban, emberelőynben Shane Doan döntött.

Ilja Brizgalov megint zseniálisan védett a Coyotes kapujában. Az orosz 37-szer védett, az utolsó harmadban 15-szr. Mégsem tudta döntésre vinni a dolgot a Philadelphia. Sőt az 51. percben a hazai vezetés után megfordította az állást a vendégcsapat. Claude Giroux 1:13-mal a vége előtt egyenlített. Timonent 61:63-nál állították ki, Doan 62:41-nél lőtte a győztes gólt.

2 komment

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr842685813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SweFan 2011.02.23. 22:34:14

a waiversre rakták Zherdevet nem???

PhillyFun · http://phillysport.blog.hu 2011.02.24. 08:31:23

@SweFan: Valóban így van Homgren szerint szerint a hozzáállásával van gond, igaz sérült is volt, vagy még mindig az az orosz. Az ő eseleges távozása szorosan összefügg Kris Versteeg érkezésével, illetve Ville Leino nemsokára bekövetkező szerződéshosszabbításával. Azt hiszem lehet bízni Peter Laviolette edző megérzésein. A szezon eddig legalábbis ezt mutatja.
süti beállítások módosítása