HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Jrue Holiday 10 pontot dobott az All Star-on

2011.02.19. 21:39 PhillyFun

A Los Angeles-i gálán az újoncok a másodévesekkel játszottak és előbbi csapat nyolc pontta nyert. Az egyetlen philadelphiai résztvevő, Jrue Holiday 17:11-et kapott a másodéveseknél. 10 pontot dobott, 2 lepattanója és négy gólpassza volt. Holiday gyakorlatilag hazalátogatott, hiszen a kaliforniai Chatsworthben született, a UCLA egyetemre járt.

4 komment

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers all star gála jrue holiday

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr52673552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fenriz17 2011.02.21. 18:56:24

Újabb trade rumor:

Nocioni+Hawes-ért cserébe jönne Mahinmi, Brendan Haywood és Dominique Jones Dallasból. Azon kívüll, hogy Mahinmiből hátha lesz valami megmaradna Thaddeus Young. Egyébként nem valami forradalmi csereötlet. Dolgozhatnának valami first round picken...

PhillyFun · http://phillysport.blog.hu 2011.02.21. 19:06:26

@fenriz17: Szerintem várjuk meg most már a tényeket, mert annyi ilyen ostoba pletyka kering. Nézd meg Carmelo Anthony esetét. Egyik azt olvasom megy, New Jerseybe, másnap: nem is fog találkozni az orosz tulajjal, harmadnap: Prohorov megy érte Denverbe. Szóval repkednek a pletykák és a nevek. Én azt gondolom, hogy Iguodalát nem fogjuk eladni, szerint Young is marad. A pocsék szezonkezdés után össze lett rakva ez a csapat. Nem hiszen, hogy jó ötlet lenne most a szezon közepén újra építeni. Idén bemegyünk a PO-ba aztán nyáron erősödünk és ki tudja...

fenriz17 2011.02.22. 08:59:08

Ja Carmelo Anthony próbál kis hypeot csinálni mint Lebron, bár a töredékét sem tudja kihozni belőle (mármint pénzt a felhajtással). A csapat most sokkal jobb mint az év elején, nem kérdéses. A first round pickről meg mindig csak álmodozik a szurkoló, hátha most jön a következő franchise player :).
A playoffban valószínűleg a Miamit kapjuk, akik ellen nem sok esélyünk van, kivéve ha állandóan sok pontot dobunk (120+), bár erre kizárólag a Denvernek van esélye.

fenriz17 2011.02.22. 09:45:21

Mire leírtam, Melo már NY-ban... hehe. Így már ütősebb lesz az a csapat. Bár szerintem D'Antonival hosszútávon pórul járnak majd.
süti beállítások módosítása