HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Játékost adott draftjogért a Union

2011.02.19. 18:36 PhillyFun

Régen szóltunk Philadelphia labdarúgó-csapatáról, a Unionról. A csapat gőzerővel készül a március 20-ai rajtra, amikor a Houston vendégeként kezdi a MLS 2011-es szezonját.

A Philadelphia Union Andrew Jacobson cserélte el az FC Dallassal. A futballistáért a 2013-as SuperDraft második körös draftjogát kapta. Jacobson egyike annak a 10 játékosnak, akit Union a 2009-es Expansion drafton kiválasztott. A legutóbbi szezonban 25 meccset játszott és 13-szor volt kezdő. Van egy érkező is. Chris Agorsor 2008-ban az University of Virginia játékosaként az év játékosának választották. Sorozatos sérülése miatt már úgy nézett ki be kell fejeznie karrierjét a 20 éves csatárnak. Aztáűn felépült és Európában próbálkozott, a Manchester United és a portugál Nacional edzésein is részt vett. Ott még nem kapott szerződést, a Union viszont leigazolta. Nagyon várja már a bemutatkozást Faryd Mondragon, az 50-szeres kolumbiai válogatott kapus. Mivel a legutóbbi szezonban éppen a kapusposzton volt a legvékonyabb Union, a 39 éves, rutinos kapus nagy segítség lehet.

Szólj hozzá!

Címkék: foci mls philadelphia union

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr342673174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása