HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Michael Vick franchise tag-et kapott

2011.02.15. 15:55 PhillyFun

Február tizedikétől nyílik lehetősége az NFL-ben szereplő csapatoknak arra, hogy lejáró szerződésű játékosaikat franchise vagy transition tag segítségével még egy évre magukhoz kössék. Az Eaglesnél ezt – ahogy várható volt – az előbbit Michael Vick kapta.

Az exkluzív franchise tag azt jelenti, hogy a szabad ügynökké váló játékosnak egyéves szerződést ajánl a csapat úgy, hogy a fizetése a posztján szereplő 5 legjobban fizetett játékos bérének átlaga legyen. Ezt a játékos vagy aláírja és marad egy évet, vagy nem, de akkor máshol sem játszhat és fizetést sem kap. Egy csapatnál egy ilyen játékos lehet. Vick mellett a kicker David Ackers transition tag-et kapott, ami hasonló a franchise tag-hez, csak kevesebb fizetésről szól. Ez még abban is különbözik, hogy Ackers akár aláírhat máshova, de az Eaglesnek joga van az első visszautasításhoz.

Szólj hozzá!

Címkék: sport nfl amerikai foci philadelphia eagles

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr462663139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása