HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Nagy bunyó végén sima Flyers-győzelem

2011.01.21. 15:21 PhillyFun

Mike Richards négypontos meccsén verte 6-2-re a Philadelphia az Ottawát, 126 perc büntetés lett kiosztva, ez volt a 999. hazai meccs, Danny Briere mégi megy az All Starra, Chris Pronger két assziszttal tért vissza.

Az elején saját magának tette szorossá a meccset a Flyers, hiszen 3-0-s vezetése után hagyta, hogy az Ottawa a második harmad végére másfél perc alatt két gólt vágjon. Előbb Mike Richards öt a három ellen lőtt gólt, aztán kaptunk egyet előnyből, majd egy hatalmas védekezési hiba végén. Aztán az utolsó harmadban három hazai gól született és ezt már egyre kevésbé viselték idegekkel a vendégek.

Négy perccel a vége előtt elszabadultak az indulatok és a két kapus leszámítva szinte mindenki összeverekedett. Aki részt vett benne, az öt perces büntetés miatt már vissza sem jöhetett, de volt egy kizárás és négy végleges is. Az egész meccsen végül 126 perc kiállítást osztottak ki a bírók (Philadelphia 13 kiállítás, 57 perc – Ottawa 15 kiállítás, 69 perc).

Nézzük a tartalmasabb részt. Mike Richards 2 gólja mellett gólpasszt is kiosztott, 44 pontnál jár. Danny Briere 25. gólját lőtte, mégis meg a csatár az All Starra, mert Jarome Iginla lemondta. A Calgary támadója inkább beteg nagymamája mellett marad a jövő hétvégén. Chris Pronger teljesen egészséges, mutatja ezt is két gólpassza, december 15-e óta 13 meccset hagyott ki, az Ottawa ellen Matt Carle-lal játszott párban, kiválóan.

Ez volt egyébként a Philadelphia Flyers 999. hazai meccse, ami az 1967-ben a ligához csatlakozó klubok közül már a legtöbb. Az ezrediket pedig szombaton, a New Jersey ellen játssza a csapat. Ez volt a Flyers 31. győzelme 67 pontja megint nem csak keleten, de az egész ligában a legjobb.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr452602845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása