HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Megint nyert a Flyers

2010.12.05. 12:29 PhillyFun

Sorozatban elszenvedett három vereség után újra nyert a Philadelphia az NHL-ben. A New Jerseyt győzte le, amely megint jobban kezdte a meccset, de a harmadik harmadban lőtt három gól eldöntötte a találkozót, azért vége nagyon kemény volt.

Nem kezdődött jól a meccs, 182 másodperc után Ilja Kovalcsuk a vendégeknek szerzett előnyt. Az orosz csatár november 12-e után tudott megint gólt lőni. Szerencsére csak 17 másodpercig örülhetett az előnynek a Devils, James van Riemsdyk idei negyedik góljával egyenlített. Jamie Langenbrunner aztán egy újabb gólpasszából lőtt Travis Zajac góllal mégis a vendégek vonulhattak az első szünetre előnnyel.

Egy perc sem telt el a második húszból, amikor Claude Giroux eghyenlített, majd az utolsó harmad közepére már megnyugtató, két gólos volt az előny. A meccs utolsó percében felpörögtek az események. Patrik Elias előnyből szerzett találatával megint szoros lett az ütközett, a 29 védésig jutó Johan Hedberget is lehozta edzője, így végül Jeff Carter üres kapuba lötte az ötödik philadelphiai gólt.

A csapatból Andreas Nodl és Mike Richards zárta +3-mal a plusz/mínusz mutatót, Jeff Carter egymaga hétszer lőtt kapura a 33 próbálkozásból. Szergej Bobrovszkij pedig 26 lövésből 23-szor jól védett. A vége kicsit meleg volt, de sikerült visszavágni a november 27-én, szétlövésben elszenvedett vereségért. Azzal a meccsel kezdődött a három vereségből álló széria, és ezzel a sikerrel ért véget. A meccsen továbbra sem játszott sérülése miatt Daniel Carcillo, a kapus Michael Leighton pedig már a játszik, igaz egyelőre csak az AHL-ben, az Adirondack Phantomsban próbálja visszanyerni erejét. A meccs statisztikái itt olvashatók.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr862494348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása