HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Sérültek és büntetések az Eaglesben

2010.11.25. 16:15 PhillyFun

Sérülések és felépült sérültek miatt át fog némileg alakulni az Eagles kezdője a következő bajnokira. Asante Samuel 40 ezer dollár büntetést fizet.

Az újonc DE, Brandon Graham felépült sérüléséből, így kezdő lehet, Juqua Parker viszont nem valószínű, hogy felépül vasárnapig. Parker mellett Asante Samuel sem edzett szerdán. Közben az Eagles leigazolta Brandon Hughes-t a Giants practice squadjából, miután Ellis Hobbs az újonc free safety megsérült. A 24 éves Hughes az Oregon State-ról draftolta a San Diego Chargers 2009-ben, kétszeres All-Pac 10 válogatott volt. Szabálytalannal vélte az NFL az Eagles cornebackjének, Asante Samuelnek egyik sisak-sisak ütközését, amiért 40 ezer dollár büntetést szabott ki. Nemcsak Samuel, hanem Todd Herremans is pénzbírságot kapott, neki 5000 dollárt kell fizetnie.

Szólj hozzá!

Címkék: sport nfl amerikai foci philadelphia eagles

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr922472791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása