HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Nagyon simán nyert a Flyers

2010.11.25. 14:19 PhillyFun

Az NHL szerdai játéknapjának legsimább győzelmét aratta a Philadelphia Flyers, 6-1-re nyert St. Paulban a Minnesota ellen. A hat gólt hat különböző játékos lőtte.

A hatodik percben már 2-0-ra vezetett a Flyers, James van Riemsdyk az első találata után, amit legutóbb a Montrealnak lőtt, gyorsan a másodikat is megszerezte, Jode Shelley pedig először volt eredményes ebben a szezonban, Andreas Nodl emberhátrányból volt eredményes. A Philadelphia az utóbbi 15 meccséből a 12. nyerte és ezzel továbbra is első keleten. Folytatódott a remek támadójáték is, az utolsó hét meccsen 33-szor volt eredményes a csapat, ami 4,71-es gól/meccs átlagnak felel meg, 78 gólja pedig a legjobb a ligában.

Mike Richards, aki az előző hat meccsén 11 pontig jutott, most eredménytelenül zárt. A kapuban ismét Szergej Bobrovszkij bizonyított. Nagyon nem kellett, a Wild mindössze 14-szer lött kapura, a középső harmadban mindössze hármat. A kapus egyébként 12 győzelmével a második Carey Price mögött a ranglistán, ebben a mutatóban. Az első harmadban Kimmo Timonen egyik lövésénél széttört a pályát övezi egyik plexidarab, de szerencsére senki sem sérült meg. Pénteken a Wells Fargóban a Calgary következik.

Minnesota Wild–Philadelphia Flyers 1-6 (0-2, 1-1, 0-3)
Gólszerző: O’Sullivan (Burns, Madden, 34:49), ill. van Riemsdyk (Coburn, Nodl, 03:16), Carter (05:32), Briere (Hartnell, Leino, 39:00), Nodl (eh, 47:47), Leino (Briere, Meszaros, 48:52), Shelley (Powe, Betts, 51:12). Kapusok: Bäckström 22/28, ill. Bobrovszkij 15/16. A további statisztikák itt olvashatók.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr852472603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása