HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Hatpontos Sixers-vereség

2010.11.11. 15:41 PhillyFun

Nyolcadik meccsén hatodszor kapott ki a Philadelphia 76ers az NBA szerdai játéknapján. Hiába nyerte meg öt ponttal az utolsó negyedet a Sixers, az Oklahoma City 109-103-ra nyerni tudott.

Elmaradt a világbajnokok csatája. A Thunderben Kevin Durant és Russell Westbrookkal 31-31 pontig jutott, a Sixersben Andre Iguodala sérülés miatt ezúttal is hiányzott. Az első negyedben még vezetett a Philadelphia, de a meccs nagy részét az Oklahoma irányította.

A Philadelphiában senki sem jutott 20 pont fölé, Jodie Meeks, Jrue Holiday és Elton Brand szerzett 17-17 pontot, Holiday 11 asszisztot is jegyzett. A kezdőben kapott helyet Andres Nocioni és az újon Evan Turner is.

„Sokkal jobban kell játszanunk a kritikus helyzetekben, ennek ellenére nem játszottunk olyan rosszul ma este – mondta Doug Collins, a Sixers főedzője – A két világbajnokkal, Duranttal és Westbrookkal nem bírtunk.”

A meccs fordulópontja akkor jött el, amikor a második negyedben a Sixers 51-53-ra visszakapaszkodott, de nem sikerült fordítani, a Thunder 6-0-s újabb rohanással elhúzott. Nem játszott jól a hatodik ember, Lou Williams sem, az első félidőm1/6-tal és három ponttal zárt. A gárda pénteken 5-2-vel álló Dallas otthonában folytatja.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr662441786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása