HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Még nem nyert a Sixers az NBA-ben

2010.10.31. 21:39 PhillyFun

A Miami után az Atlantától pénteken, majd az Indianától szombaton is kikapott a Phildelphia 76ers az NBA alapszakaszában. Előbb három, majd 13 pontos vereséget szenvedett a csapat.

Második meccsét is hazai pályán játszotta a 76ers, de az Atlanta Hawksra és természetesen a saját csapatra már csak 10 960-an voltak kíváncsiak. A meccs elején még a Sixers vezetett, de az első negyedet három, a másodikat már 10 pont előnnyel zárta a Hawks.

Az utolsó negyedben zárkózott a Philadelphia. A vége szoros volt. Végig az Atlanta vezetett, de egy perccel a vége előtt, sőt, 5,7 másodperccel is csak két pont volt a különbség, de mindkétszer az Atlantánál volt a labda. 101-104-nél Nocioni eresztett el egy három pontost, de nem talált célt, ráadásul a lepattanó is a Hawksé lett.

A Sixers a Kapono, Brand, Hawes, Iguodala, Holiday ötössel kezdett. Lehangoló Jason kapono produkciója – igaz csak 7:54-et volt a parketten –, egyetlen kétpontos kísérlete volt az is célt tévesztett. A legjobb Iguodala lett 27 ponttal, Elton Brand 20, Lou Williams 16 pontig jutott. A Sixers a két- és a három pontos lövésekben is többet kísérletezett, mint ellenfele, de ezek sokkal pontatlanabbak voltak. Evan Turner 18 és fél perc alatt egyetlen pontot sem szerzett, Iguodala dupla-duplával zárt, 10 gólpasszt is adott. Az összes statisztika itt.

Indianapolisban már 18 165 néző látta a Sixers vendégjátékát. Az előző meccshez képest Nocioni került Kapono helyére a kezdőbe, de az argentin is csak hat pontig jutott. Ezúttal minden mutatóban kevesebbet dobott a csapat, mint a Pacers, pdig a szünetben még döntetlenre álltak a csapatok. A harmadik harmadot azonban 27-15-re nyerték a hazaiak, a negyedikben volt egy 13-2-es rohanásuk, ami el is döntötte a meccset. Danny Granger vezérletével, aki 22 pontot szórt, simán nyert a Pacers. Ami ezen a meccsen is tragikus volt, az a kezdőötös, amely most csak 46 pontot elérni. Lou Williams volt a legponterősebb, 18 ponttal, Kaponót nem us nevezete Doug Collins főedző erre a meccsre. Ennek a meccsnek a statisztikáját itt lehet megnézni. Kedden a Washington következik, amely tavaly a leggyengébben zárt a ligában. Reménykedünk az első sikerben.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr672412519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása