HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Három hazai zakó után nyert a Flyers

2010.10.24. 17:30 PhillyFun

Az Anaheim elleni csúfos hazai vereség után Mike Richards vezérletével verte a Philadelphia Flyers a Torontót.

Ez a meccs egyértelműen a Philadelphiáé volt. 40-15-re nyerte a csapat a kapura lövéseket, az első húsz percben csak négy, az utolsóban csak három próbálkoása volt a Maple Leafsnek, amely a második harmadban lőtt két gólt. A Flyers csapatkapitánya, Mike Richards gólt lőtt és két zseniális gólpasszt adott, ez volt az idei első találata. Danny Briere megint betalált, után pedig lőtt egy olyat, amikor eltalálta mind a két kapufát.

A védelem hatékony munkáját dicséri a mindössze 15 kapura lövés, így nem véletlen, hogy a meccs harmadik legjobbja a finn Kimmo Timonen lett. A Flyers 2008 március 12-e óta nem kapott ki otthon a Torontótól. Briernek ez volt az ötödik gólja, amellyel házi gólkirály egyelőre. Továbbra is folytatódik a speciális egység gyengge produkciója. 32 emberelőnyös lehetőségből csak három gól született, ezen a meccsen ötből csak egy. Viszont a négy hátrányból mind a négyet sikerült kivédekezni. A meccs egyéb statisztikái itt olvashatóak.

Nézzük át hogy is állunk. A Philadelphia Flyers csoportjában jelenleg a negyedik helyen áll, 7 ponttal, a Pittsburgh vezet 11-gyel. A konferenciában jelenleg csak 10. a Flyers. Jelenleg hat olyan játékos van, aki nem szerzett pontot, köztük a nyári szerzemények közül Jody Shelley és Sean O’Donnell, de Nyikolaj Zsergyev hét meccsen mindössze egyetlen gólt ért el. A legponterősebb Mike Richards 6 ponttal, a legtöbb gól Danny Brier (5), a legtöbb gólpassz pedig Richards (5) nevéhez fűződik. A plusz/mínusz mutatóban nagyon gyatra a mérleg, 3-3-mal Ville Leino és Blair Betts vezet. A legtöbbször Scott Hartnell ült a büntetőpadon, 27 percnél tart. Briere próbálkozott eddig a legtöbb kapura lövéssel, 28-szor veszélyeztetett. A korábban elcserélt draftjogok miatt egyetlen újonc sem mutatkozott be eddig a csapatban, miközben számos vetélytársnál a fiatalok viszik hátukon a csapatukat.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr492395399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása