HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Megnyerte utolsó előszezon meccsét a Sixers

2010.10.21. 16:14 PhillyFun

Pénteken véget ér az NBA előszezonja. A Philadelphia 76ers már szerdán befejezte. A csapatot most is másodedző, Michael Curry irányította, amely 118-91-re legyőzte a New York Knickset.

Két győzelemmel és öt vereséggel zárta az előszezont a Philadelphia 76ers kosárlabda csapata. Az utolsó felkészülési meccsen a 27 ponttal nyert a csapat a Knicks ellen, amelynek gyakorlatilag egyetlen pillanatig sem volt esélye. Az első negyedben még 7-2-re vezettek a vendégek, de aztán végig a Sixers irányított. A Knicksben pályára lépett a New York-i legenda, Patrick Ewing fia, aki öt percet volt a parketten, de pontot nem szerzett.

A Sixersben Jason Kapono és Andre Iguodala vol a legeredményesebb, 20-20 ponttal, Elton Brand kezdőként 16 pontot dobott, Williams és Taddeus Young csereként 18, illetve 14 pontot. Minden hadrafogható játékos a cserepadon ült, egyedül spencer Hawes nem kapott szerepet. Brand dobta legpontosabban a ketteseket (7/10), Iguodala és Williams a hármasokat (2/2). Jrue Holiday 11 gólpasszt adott és volt egy szenzációs zsákolása is, a legtöbb lepattano Brand nevéhez fűződik, aki támadásban háromszor, saját kosara alatt nyolcszor szerzett labdát. A meccs statisztikája itt olvasható

Jövő szerdán, Miamiban kezdi a szezont a Philadelphia Sixers. Nehéz lesz, mert a Heat a nyári átigazolások során nagyon megerősödött. Jött LeBron James Clevelandből, Chris Bosh Torontóból és ugyancsak a Cavstől Zydrunas Ilgauskas, Mike Miller a Washingtonból szerződött öt évre Floridába, hosszabbított, méghozzá öt évet udonis Haslem, hatot Dwayne Wade. Rettenetesen erős csapat lesz a Heat a 2010–2011-es szezonban.

A neves amerikai sportszaklap, a Sports Illustrated elkészítette tippjét a következő szezonra. Szerintük a 76ers második lesz az Atlantic Divionban, de csak a kilencedik Keleten így nem fog továbbjutni. Az SI úgy véli a Miami, az Orlando, a Boston, az Atlanta, a Milwaukee, a Chicago, a Detroit és a Charlotte jut be keletről; a Los Angeles Lakers, az Oklahoma City, a San Antonio, a Dallas, a Portland, a Phoenix, a Houston és a Utah nyugatról. A lap a Philadelphia újoncáról, Evan Turnerről is elmondta a véleményét. Szerintük a fiatalember a Sixers alapemberévé válhat és nagyszerűen fog beilleszkedni a Doug Collins által elképzelt szisztémába. Nagyon bízunk benne, hogy ez így lesz, abban pedig mégjobban, hogy a Sixers elcsípi valamelyik továbbjutó helyet Keleten.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr712388800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása