HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Ötödször is kikapott a Sixers

2010.10.20. 18:00 PhillyFun

Ilyen pocsék főpróba után csak fényes előadás jöhet. Már csak a szerdai, New York Knicks elleni NBA-előszezon van hátra, jövő szerdán pedig jön a kőkemény szezonnyitó a Miami Heat ellen. A 76ers kedden a Clevelandtől is kikapott.

Szerdán lejátssza utolsó előszezon meccsét is a Philadelphia 76ers, kedden, a hatodik meccsen 111-95-re kapott ki a Cleveland Cavalierstől. Az első negyed még szoros volt, 29-28-ra vezetett a Sixers. Aztán a félidőig 14 ponttal húzott el a Cavs, amely az utolsó negyedben 16-ra növelte előnyét. Andre Iguodala volt a csapat legjobbja, aki 19 pontot szerzett, de a mezőnydobásai neki is, ahogy az egész csapatnak (37,9%) nagyon gyenge volt, 13 kísérletéből csak öt ment be. Iguodala mellett Nocioni 17, Holiday 16, Williams 15 szerzett. Főleg az argentin eredményessége biztató, neki 9 mezőnykísérletéből hét ment a kosárba és egyetlen hárompontosa is célba talált.

A Sixers a Kapono, Brand, Battie, Turner, Iguodala kezdőötössel kezdett. A nagy reménység, Evan Turner most csak 4 pontig jutott, 20:03 percet töltött a parketten. A Philadelhia összesen 45 lepattanót szedett, Iguodala ebben is a legjobb volt 10 egységgel, neki és Turnernek 6-6 gólpassza volt.

A Clevelandben nyolc olyan játékos volt aki elérte a 10 pontos határt, J.J. Hickson 22 pontot szerzett. Turner majdnem hogy hazai pályán játszott, hiszen az Ohio State, ahonnan draftolta a Philadelphia Cincinnatiban játszotta tavaly a meccseit.

A sérültek gyógyulnak, közben az edző Doug Collins agyrázkódást szenvedett, miután egy kávézóban elesett és beverte a fejét. Collins nem is tudott elutazni Cincinnatiba, Michael Curry irányította a csapatot, aki elmondta, semmi különöset nem vett észre Collinsszon, aki a délutánját a Lankenau Kórház neurólogiai osztályán töltötte. A Cleveland elleni meccs teljes statisztikája itt olvasható.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr532386609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása