HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Megint a World Seriesért játszhat a Phillies

2010.10.11. 15:00 PhillyFun

A harmadik meccsen is legyőzte a Philadelphia Phillies a Cincinnati Redst a National League elődöntőjében. Ezúttal Cole Hamels ellen nem tudtak pontot csinálni, sorrendben harmadszor nyerheti meg a divíziót a Phillies.

Tizenkét éve nem fordult elő a Major Baseball League történetében, hogy a főcsoport-elődöntőben, hogy egy csapat ellen ilyen kevés ütést produkáljon egy csapat. A Cincinnati a három meccsen csak 11 hittingre volt csak képes és kétszer még pontot sem szerzett, mint ahogy vasárnap sem, a Phillies a Reds otthonában nyert 2-0-ra, ezzel összesítésben 3-0-ra nyerte a párharcot. Jöhet a San Francisco, vagy az Atlanta. Abban a párharcban a Giants 2-1-re vezet.

Rögtön az elején Cabrera hibájából Polanco szerezte az első pontot, majd az ötödikben Utley homre runjából lett a második pont, miközben Cole Hamels sorba szorta ki a Reds ütőit. 13 éve nem ütöttek ennyire keveset egy csapat ellen a rájátszásban. A Cincinnati csak 11 hittingre volt képes és a National League-ben a St. Louis Cardinals 1942 és 1944 között pridukált sorozata óta senki nem nyert meg háromszor egymást után a főcsoportot. Ez még hátra van, de a Phillies formáját elnézve, nehezen elképzelhető, hogy képes megállítani ezt a csapatot.

10.10.: Cincinnati Reds-Philadelphia Phillies 0-2
Cincinnati, Great American Ball Park, 44 599 néző.
Győztes dobó: Hamels (W 1-0) SO 9, ERA 0,00, 9,0 innings.
Home run: Utley (1, 5th inning off Cueto, 0 on, 2 out).
Tripla ütés: -
Dupla ütés: Ruiz (1, Chapman).
Összes bázis: Victorino; Polanco; Utley 4; Howard 2; Rollins; Ruiz 3.
RBI: Utley (4).
Run (2) Polanco 1, Utley 1.
Hit (8) Howard 2, Ruiz 2, Victorino 1, Polanco 1, Utley 1, Rollins 1.

Szólj hozzá!

Címkék: sport baseball mlb philadelphia phillies

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr562363008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása