HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Az utolsó másodpercben kapott ki a 76ers

2010.10.10. 20:03 PhillyFun

Az NBA-előszezon harmadik meccsét is elveszítette a Philadelphia 76ers. Bosszantó vereség, mert 15 másodperccel a vége előtt, még 88-81 volt ide, de a New Jersey Nets tizenkét és fél másodperc alatt három hárompontost dobott, mindegyik bement ráadásul mindhármat más játékos lőtte.

Ha azt nézzük, sokat javul a Sixers játéka, hiszen most csak egy ponttal kapott ki a New Jerseytől. És Doug Collins főedző is erre hívta fel a figyelmet, hiszen gyakorlatilag új csapat épült. Ezen a meccsen az Andre Iguodala, Taddeus Young, Elton Brand, Evan Turner, Jrue Holiday ötössel kezdett a Sixers.Songalia pihent, bemutatkozott viszont Andres Nocioni, aki 19:22-öt játszott, öt pontot szerzett, viszont 12 pontot kapott a Sixers, amikor a pályán volt.

A hokinál megszokott plusz/mínusz mutatóban egyébként Young volt a legaktívabb a gárda +12 pontot csinált, amikor éppen a pályán volt. A statisztikai mutatókban Iguodala (20 pont), Brand (11 lepattanó) és az idei első számú draftosunk, Turner (7 gólpassz) volt a legjobb.

A 76ers kilenc ponttal nyerte az első negyedet, aztán 16-tal elveszítette a másodikat, igaz ugyanennyivel nyerte a harmadikat. 68-61-es vezetéssel fordult az utolsó 12 percre. A Nets 75-74-nél vette át a vezetést, de két perccel a vége előtt 87-80 volt ide.

Aztán százhúsz másodpercig egyetlen pont sem esett és drámaian alakult a véghajrá. 15 másodperccel a vége előtt Williams két szabaddobásából csak egy ment be. 12,5-tel a vége előtt előbb Morrow, kilenc másodpercnél pedig Farmar hárompontosa ment be a hazaiaktól. Nocioni kezében volt a győzelem, de két büntetőjéből ő is elrontotta az egyiket, már csak 0,7 másodperc volt hátra, amikor Graham elengedett egy újabb hárompontost, ami megint bement, ezzel nyert a Nets 90-89-re. A meccs statisztikái itt olvashatók

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr282361173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása