HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Pittsburghben kezd péntek éjjel a Flyers

2010.10.07. 12:13 PhillyFun

Biztosan Ian Laperriere nélkül, aki a legfrissebb hírek szerint az egész szezont kénytelen lesz kihagyni. Andres Nodlnak kell pótolnia a speciális egység egyik legjobbját.

Az amerikai közvélemény-kutatások és a fogadóirodák véleménye szerint a Philadelphia idén a negyedik lesz a Keleti Konferenciában és az első párharcot nyeri a playoffban, de az elődöntőben ki fog kapni. Az idei szezon legígéretesebb philadelphiai hokisa: Claude Giroux, vagy James van Riemsdyk lesz, sajnos a comeback of the Yearnek Simon Gagne-t vélik tippmesterek. Ez lesz az első bajnoki meccs egyébként a Pittsburgh, előszezon meccseken felavatott új csarnokában, a Consol Energy Centerben.

Az előzetes hírek szerint Brian Boucher kezd a kapuban. A csatároknál ezek lesznek a sorok: 1: Carcillo, Richards, Carter. 2: Hartnell, Briere, Leino, 3: van Riemsdyk, Giroux, Zsergyev. 4: Shelley, Betts, Powe. A védelem pedig így áll fel 1: Carle, Pronger. 2: Coburn, Timonen, 3: O’Donnell, Meszaros. Szergej Bobrovszkij a cserekapus lesz.

Ez lesz a 249. meccs a két csapat között. A Flyers áll jobban, 133-szor nyert eddig, 79 Pens-siker mellett 30 döntetlen és 6 hosszabbításos vereség szerepel. Pittsburghben a Penguins 55-ször nyert, a Flyers 44-szer 22 vereség és három OTL a mérleg. Tavaly a hatból ötször nyert a Pittsburgh.

 

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr162352868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása