HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Csúnya nagy verést kapott a Sixers

2010.10.07. 16:11 PhillyFun

Az NBA-előszezon szerdai játéknapján a Kevin Garnettel, Ray Allennel, Paul Pierce-szel és Shaquille O’Neallel felálló Boston Celtics 93-65-re nyert. Videó a meccsről.

A New Hampshire-i Manchesterben lejátszott meccsen egyetlen percig sem volt esélye a Sixersnek. A Pierce, Garnett, O’Neal, Allen, Rondo kezdőötössel felálló Celtics már az első negyedben 10, majd a nagyszünetre 27 ponttal húzott el. Az első negyedben csak kilenc pontot szerzett a Jrue Holiday, Jodie Meeks, Thaddeus Young, Trent Plaisted és Hawes philadelphiai fiatalok ellen. A 76ersből hiányzott ezúttal Andre Iguodala, Elton Brand és sérülés miatt Andres Nocioni is.

Shaq nyolc ponttal mutatkozott be új csapatában, Ray Allen 14 ponttal lett a mezőny legeredményesebb játékosa. A tavalyi nagydöntős végig irányította a meccset, Az eddig sem gyenge Celtics a nyáron megszerezte Shaq mellett megszerezte Jermaine O’Neillt és Delonte Westet is. Előbbi nem játszott most, utóbbi 22 perc alatt 2 pontot szerzett. A meccs statisztikája ide kattintva tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr122354044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása