HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Nem sikerült megfogni McNabbet

2010.10.05. 13:12 PhillyFun

Donovan McNabb sikeresen tért vissza Philadelphiába. Ennek persze egyetlen Eagles-rajongó sem örült. Michael Vick megsérült, Kevin Kolb került vissza. Nagy mélyről jött vissza a csapat, a végén majdnem fordítani is sikerült.

Sok szempontból fájó a hétvégi vereség. Bár sok védekezési, támadási, sőt edzői hibát is elkövetett az Eagles, még is megnyerhette volna a meccset, ha az utolsó pillanatokban Jason Avantnak sikerül elkapni a labdát.

Michael Vick nagyon gyorsan megsérült és Kevin Kolb folytatta. 22/35-tel passzolt, összesen 201 yardot, igaz ennek nem sok eredménye volt. Sőt elég bizonytalan volt, majdnem összejött két interception is, így nem véletlen az Eagles-szurkolók körében az az általánosnak mondható nézet, hogy mielőbb szeretnék viszontlátni Michael Vicket, aki a bordatörése miatt várhatóan két hetet kénytelen kihagyni. Az első negyed utolsó másodperceiben egy káprázatos futással 22 yardot futott egészen a Washington 1 yardos vonaláig. De ebbe az akcióba sérült bele, összezártak előtte a védők, nem is tudta folytatni.

Talán ha Andy Reid a nagyszünet előtti másodpercekben nem tököl annyit, hogy mi is legyen, akkor már hamarabb sikerült volna felzárkózni, egy yardról negyedikre is neki lehetett volna menni, a büntetés miatt azonban FG-lal zárkóztunk.

Természetesen Avantot sem szabad hibáztatni, hiszen, ha elkapja a labdát, akkor nyer a Philadelphia és most mindenki másképp gondolna a történtekre. McNabbnek volt egy TD-passza, 125 yardot passzolt, 42,1%-kal. Magabiztosabb elkapásokkal nyert a Redskins, egy nem túl látványos meccsen. Javítani a San Francisco ellen lehet majd. A meccs statisztikái itt. Ami talán a meccs legszebb jelenete volt, hogy McNabbet felállva tapsolta meg az Eagles-közönség.

Szólj hozzá!

Címkék: sport nfl amerikai foci philadelphia eagles

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr82346600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása