HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Megint nyert a Flyers

2010.09.30. 21:43 PhillyFun

Az előszezonban először sikerült a rendes játékidőben nyernie a Philadelphia Flyersnek. A Walls Fargo Centerben a New York Islanders volt a vendég, a vége 3-1 lett, Jeff Carter két gólt lőtt.

A vezető gólt James ban Riemsdyk szerezte az első harmad 10. percében, majd kétszer Carter is betalált, így a Philadelphia gyakorlatilag az első harmadban eldöntötte a meccset. Az Islanders a harmadik játékrészben, Krystofer Kolanos emberelőnyös találatával szépített.

A Flyers kapuját Bobrovszkij védte, nagyon meggyőző teljesítményt nyújtott, 32 lövést fogott meg. A Philadelphia 36 lövéssel próbálkozott, ebben van Riemsdyk járt az élen hat lövéssel, de a védő Coburn és Mike Richards is ötször kísérletezett. A Flyersben Ville Leino és Blair Betts első preseason meccsén lépett jégre. A meccs három legjobbja: Jeff Carter, James van Riemsdyk, Szergej Bobrovszkij. Nagyon úgy tűnik, hogy van egy jó kapusunk. Az előszezonban a mérlege: 1,37 kapott gól/meccs és 0,952-es védéshatékonyság.

A Flyers így állt fel: 1. sor: Carle, Coburn – Zsergyev, Giroux, Nodl. 2. sor: Gustafsson, Timonen – Hartnell, Carter, Leino. 3. sor: Bourdon, O’Donnell – Carcillo, Richards, van Riemsdyk. 4. sor: Shelley, Betts, Powe.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr742335766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása