HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

A New Jerseyben kapott ki a Flyers

2010.09.29. 12:00 PhillyFun

Először kapott ki rendes játékidőben az NHL előszezonjában a Philadelphia. A Devils győztes gólját, amely viszont először nyert, a 100 millió dolláros ember, Ilja Kovalcsuk ütötte. Egy rövid összefoglalót megint meg lehet nézni a meccsről.

Kapura lövésekben ezúttal sikerült felvenni a versenyt az ellenféllel, hiszen mind a Flyers, mind pedig a Devils 28-28-szor kísérletezett, de Martin Brodeur ezúttal többet fogott meg. Az Flyers első sora, Mike Richards, Claude Giroux, Bill Guerin hétszer lőtt kapura, igaz közülük Guerinnek most egyszer sem sikerült.

Jeff Carter révén már 88 msádoperc után vezetett a Flyers, sőt a második harmad vége felé Nyikolaj Zsergyev újra betalált. Az orosz szorgalmasan gyűjti a pontokat, ezen a meccsen kettőt termelt, az első gólnál gólpasszt jegyzett, idáig 4 gólja és egy asszisztja van. Sajnos rossz hír, hogy Michael Leighton egy hónapig harcképtelen lesz, ezen a meccsen Brian Boucher védett. A találkozó az utolsó öt percben dőlt el. Előbb Travis Zajac emberelőnyből egyenlített, majd 2:19-cel a vége előtt Ilja Kovalcsuk, akit a meccs legjobbjának választottak eldöntötte a találkozót.

Leighton mellett Ian Laperriere is hiányzott. A tavalyi szezonban a speciális egység egyik legjobbja még mindig nem heverte ki a rájátszásban elszenvedett szerzett agyrázkódását és továbbra is fejfájásra panaszkodik. Pénteken egy pittsburghi specialista vizsgálja majd meg a játékost. Visszatérése bizonytalan, ami azt is jelentheti, hogy Guerin előbb-utóbb szerződést kap Philadelphiában.

A Flyers egyébként a következő sorokkal játszott: 1.: Carle, Gustafsson – Richards, Giroux, Guerin. 2.: Bourdon, Coburn – van Riemsdyk, Carter, Zsergyev. 3.: O’Donnell, Bartulis – Hartnell, Holmström, Testwuide. 4.: Shelley, Kalinski, Laliberte. A kapuban Boucher 25/28-cal zárt.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr82331845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása