HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

A Chivast verte a Philadelphia Union

2010.09.27. 18:00 PhillyFun

Öt meccsel az alapszakasz vége előtt még mindig van esélye az idén újonc Unionnal a playoffra. Jelenleg az egy meccsel többet játszott Toronto csak négy ponttal van előbb. A Union a Chivast verte az idei legnagyobb különbséggel, 3-0-ra. A lányok elbukták a döntőt, így is nagy sikert értek el.

Egymás után másodszor nyert nullára otthon a Philadelphia és mindkétszer Brad Knighton állt a kapuban, ami megint csak indokolja a szakvezetés helyes döntését és Seitz lecserélését. Az első félidőben már 2-0 volt a Unionnak, a 69. percben Sebastien Le Toux megpattanó szabadrúgásból szerezte idei 12. gólját, amely jelenleg a legtöbb a ligában.

A bajnokságból már csak öt meccse van hátra a Unionnak. Szerdán Denverben a Colorado lesz az ellenfél. Utána három hazai meccs következik a Houston, a Los Angeles és a New York ellen. A szezont Columbusban zárja a csapat. A Colorado még nagy harcban nyugaton a továbbjutásért, ahol a Los Angeles az első biztos továbbjutó.

Philadelphia Union-Chivas USA 3-0 (2-0)
Chester, PPL Park, 16 481 néző, vezette: Mark Geiger.
Philadelphia: Knighton – Califf, Harvey, Orozco, Williams, Fred (Okugo, 74.), Mapp (Torres, 76.), Miglioranzi, Le Toux, Moreno, Mwanga (Jacobson, 46.).
Gólszerző: Moreno (25.), Fred (45.), Le Toux (69.)
Sárga lap: Fred, Mapp.

Egy hír a lányokról. A Philadelphia Independence második lett a Women’s Professional Soccer League-ben, miután vasárnap 5228 néző előtt, a kaliforniai Harwardon 4-0-ra kikapott az FC Gold Pride-től. Nem a philadelphiai csapat volt az esélyesebb, hiszen az ellenfélnél játszik például a világ legjobb női futballistája, a brazil Marta is, aki két gólpasszt is adott, majd a negyedik gólt ő lőtte. A Independence így is minden dícsértet megérdemel, hiszen csak csoport harmadikként jutott a legjobb négybe. Ahol előbb a Washingtont, majd a Bostont is kiverte, mindkettőt hosszabbítás után.

Az Independence így állt fel: Val Henderson - Nikki Krzysik, Allison Falk, Estelle Johnson, Holmfridur Magnusdottir, Lori Lindsey (Danesha Adams, 58.), Jen Buczkowski, Caroline Seger, Tina DiMartino, Amy Rodriguez, Lianne Sanderson (Heather Mitts, 64.)

Szólj hozzá!

Címkék: sport futball mls philadelphia union

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr422327141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása