HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Szétlövéssel nyert a Flyers

2010.09.22. 13:07 PhillyFun

Megnyerte első előszezon meccsét a Philadelphia Flyers, amely a New Jersey Devilst győzte le 4-3-ra a az új névre keresztelt Wells Fargo Centerben, ahol 19288-an szurkoltak a csapatnak. A Flyers 2-0-ra is vezetett, innen fordított a Devils, Briere egyenlített, Mike Richards döntötte el a meccset. A meccs összefoglalója a hajtás alatt.

Darroll Powe és Jeff Carter góljaival a 13. percben két góllal húzott el a Philadelphia. A kapuban Michael Leighton kezdett, két harmad után váltotta őt Szergej Bobrovszkij, aki 25 perc alatt nem kapott gólt, igaz mindössze hét lövést, de azokat védte.

Az első két húsz percben többet lőtt kapura a vendégcsapat. 23-szor próbálkozott, amelyből háromszor be is talált, szemben a philadelphiai 13-mal. A Flyersben az újak közül Zsergyevnek három kapura lövése volt, Sean O’Donnellnek egy, Matt Walkernek kettő, Jody Shelleynek egy, Andrej Meszarosnak pedig három. Walker már bunyózitt is egyet az első harmad közepén.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr362315100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása