HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Hétfőn nyit a Flyers újonctábora

2010.09.11. 14:13 PhillyFun

A Philadelphiától 30 kilométerre fekvő Voorhees város Skate Zone táborában találkozik a Philadelphia 29 újonca és tehetséges utánpótlás játékosa a Flyers rookie camp-jében. Csütörtökön a Washington Capitals hasonló keretével lesz edzőmeccs.

Hétfőn megnyitja újonctáborát a Philadelphia Flyers. A háromnapos felkészülést a Washington Caps elleni erőpróba követi. Minden nap délelőtt tízkor kezdődik a gyakorlás, ahol ott lesz a Flyers 2010-es draftjai, vagyis: Michael Chaput, Tye McGinn, Brendan Ranford, és Ricard Blidstrand, a szabadügynök Ben Holmstrom, Andrew Rowe és Michael Testwuide, az orosz Szergej Bobrovszkij, továbbá Adam Morrison, Nic Riopel és Brian Stewart. Szeptember 18-tól pedig már a teljes keret gyakorol Voorheesben.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr112288557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása