HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

A St. Louis élen tartotta a Philliest

2010.09.10. 10:17 PhillyFun

A Philadelphia nem játszott az MLB csütörtöki játéknapján, péntektől vasárnapig a Mets lesz majd az ellenfél New Yorkban. A csoportrivális Atlanta azonban pályára lépett, de a Cardinals 11-4-re ütötte ki a Bravest, így a Philadelphia előnye már 1,0 győzelem az NL Eastben.

A csapat egyik legjobb játékosa, Placido Polanco a könyökében egy törött csonttal játszott az elmúlt meccseken. 0,308-as ütéshatékonysággal és 47 RBI-vel álló third basemann elmondta, az operációval most már megvárja a szezon végét, hiszen a Philadelphia óriási harcban áll a csoportelsőségért és egyetlen meccset sem hagyna ki.

Placido 1975. október 10-én született, a Dominikai Köztársaság fővárosában, Santo Domingóban. 1988-ban, a St. Louis Cardinalsban mutatkozott be az MLB-ben. 2002 és 2005 között már játszott a Philliesben, majd négy évig a Detroit Tigers játékosa volt. A legutóbbi szezon végén szabadügynökké vált és 18 millió dollárért, három éves szerződést kötött a Philliesszel. Kétszer kapta meg a Gold Glove Awardot (az edzők és a szakvezetők által megszavazott legjobb játékos), vagyis az Arany Kesztyűt, míg egyszer pedig a Silver Slugger Awardot, vagyis a legjobb támadójátékosnak járó, ezüstből készült ütőt. Polanco 2006-ban a League Championship Series MVP-je, 2007-ben pedig All Star-válogatott volt.

Szólj hozzá!

Címkék: sport baseball mlb philadelphia phillies

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr902285409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása