HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Az Eagles három játékost igazolt a PS-be

2010.09.07. 12:07 PhillyFun

Három játékost szerződtetett az Eagles pratice squadbe, ezzel kitöltötte a nyolcfős keretet. Érkezett a tight end Garrett Mills, a safety Chip Vaughn és a wide receiver Jeremy Williams.

Millst (185 cm, 105 kg.) 2006-ban a negyedik körben draftolta a New England, a legutóbbi három szezonban a Minnesotában játszott. Karrierje során hét elkapása és 91 receiving yardja volt. A távozó Cornelius Ingramet pótolhatja majd. Az 53-as keretben csak két TE van, Brent Celek és az újonc Clay Harbor.

Chip Vaughn a három safety, Quintin Mikell, Nate Allen, és Kurt Coleman valamelyikének kiesése esetén juthat szóhoz, 2009-ben a New Orleans draftolta. Jeremy Williams pedig a San Diego szabadügynöke volt. A Tulane egyetemen futballozott.

Szólj hozzá!

Címkék: sport nfl amerikai foci philadelphia eagles

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr642277375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása