HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Otthon veszített pontokat a Union

2010.09.06. 15:30 PhillyFun

A MLS legutóbbi játéknapján a Kansas City egy pontot hozott el a Philadelphia Union otthonból, amely sokáig vezetett a Chesterben lejátszott meccsen.

Sebastien Le Tux a 33. percben Danny Mwanga gólpasszából szerzett vezetést. A franciának ez volt az idei 10. gólja és az MLS-ben idén az első olyan játékos, aki gólok és a gólpasszok tekintetében is több mint tíznél tart.

Le Toux gólját Davy Arnaud a 71. percben egyenlítette ki egy 25 méteres szabadrúgásból szerzett góllal. A gólhoz persze kellett Seitz ügyetlenkedése is. A kapus csúnyán elszámította a labda ívét, ami feje fölött csapódott a kapuba. A Union 22 meccs után 5 győzelemmel, 6 döntetlennel és 11 vereséggel áll.

Philadelphia Union-Kansas City Wizards 1-1 (1-0)
Chester, PPL Park, 17 182 néző.
Union: Seitz – Califf, González, Harvey, Orozco, Jacobson (McInerney, 73.), Mapp (Moreno, 82.), Miglioranzi (Torres, 46.), Okugo, Le TOux, Mwanga.
Gólszerző: Le Toux (33.)
Sárga lap: Orozco (71.)

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci mls philadelphia union

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr62275052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása