HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Győzelemmel kezdte az előszezont az Eagels

2010.08.17. 13:22 PhillyFun

Két-két ellentétes negyed után a Philadelphia Eagles végül 28-27-re győzte le a Jacksonville Jaguarst az NFL előszezonjának első meccsén.

Kevin Kolb nagyszerűen játszott, mellette Michael Vick és az újonc Mike Kafka is hozzájárult az Eagles sikeréhez, amelyet először vívott meg Donovan McNabb nélkül. Az első negyedben előbb 29, majd 32 yardról David Akers szerzett két hárompontos FG-t. Majd a második elején már 9-0 volt ide, ismét Akers rúgásából. Vick, aki 119 yardot teljesített a meccsen, 10 yardos futásból ért el TD-t, de a nagyszünetre a Jaguars 17-16-ra megfordította az állást.

A harmadik negyedben megint csak egy field goal-ra futotta, Akers ezúttal 34 yardról sem hibázott, miközben a Jaguars 27-19-re ment el az utolsó negyedóra előtt. Martell Mallett 3 yardos futásából ért el TD-t, majd négy perccel később Akers újabb, ezúttal 36 yardos rúgása volt pontos, így 28-27-re fordított az Eagles.

Az biztos, még dolgozni kell a rajtig, hiszen voltak hibák. Ahogy a helyi sajtó jellemezte "Eagles red zone a dead zone". Marty Mornhinweg, offense koordinátor is komoly kritikákat fogalmazott meg. A védekező egységben Kurt Coleman és Keenan Clayton is 4-4 tackle-val zárt. Vick neve mellé pedig egy interception és egy fumble lost került. Az Eagles 496 yarddal, 28 first downnal, 12 rushinggal és 11 passzal zárta az első előszezon meccset, amelyet 69 144-en láttak a Lincoln Financial Fielden.

Szólj hozzá!

Címkék: sport amerikai foci philadelphia eagles pre season

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr532227903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása