HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Újabb futballistát szerződtetett a Union

2010.07.30. 19:20 PhillyFun

A hét elején tovább erősödött az idény újonc Philadelphia Union kerete. Justin Mapp egy meg nem nevezett összegért érkezett a Chicago Fire-től, pénteken már be is mutatkozhat a New England elleni meccsen.

A 25 éves középpályás, illetve a bal szélen is bevethető támadó a Brandon Soccer Academyn nevelkedett, 2002-ben draftolta a negyedik helyen a DC United, de csak három meccset játszott a fővárosi csapatban, így 2003-ban Chicagóba szerződött. A Fire-ben hét szezont húzott le, 174 meccsen 14 gólt lőtt. Volt amerikai U17-es, majd U20-as válogatott és a legjobbak között eddig ötször szerepelt, U17-es és U20-as vb-n is szerepelt. 2007-ben CONCACAF Gold Cupot nyert, 2006-ban az év csapatába választották. Mindenféleképp erősítésnek számít.

 

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci mls philadelphia union justin mapp

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr862187327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása