HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Iguodala ott lehet a kosárlabda-vb-n

2010.07.30. 18:00 PhillyFun

Alaposan átalakult az Egyesült Államok olimpiai bajnok férfi kosárcsapata. A Pekingban aranyérmes együttesből csak az edző Mike Krzyzewski maradt hírmondónak. Nagy öröm, hogy a Philadelphia 76ers játékosa is benne van abban a 15 fős keretben, amelyet majd 12 főre szűkítenek a vb előtt.

Andre Iguodala igazán jól teljesített a Las Vegas-i tréningen. Az egymás elleni meccsen 17 pontot dobott, hatból csak egyetlen kétpontos kísérletet rontott el, hat lepattanóval és öt assziszttal zárta a felkészülési meccset.

Abban lehet bízni, hogy az amerikai csapatnál a tréningek alatt is a védekezésre helyzték leginkább a hangsúlyt és ahogy Krzyzewski is mondta Iguodaláról: „Nagyon hatékonyan védekezik, jól dob kintről, az egyik legjobban vezeti a labdát és azt gondolom, az NBA legjobban védekező játékosa” Ezek alapján meglepő lenne, mégsem Iguodala utazna Törökországba.

 

A keret legközelebb augusztus 10 és 16. között találkozik New York. Ezután derül ki, ki lesz az a három játékos, akit itthon hagy Krzyzewski.

A jelenlegi 15 fős keret: Chauncey Billups (Denver), Tyson Chandler (Dallas), Stephen Curry (Golden State), Kevin Durant (Oklahoma City), Rudy Gay (Memphis), Eric Gordon (Clippers), Danny Granger (Indiana), Jeff Green (Oklahoma City), Brook Lopez (New Jersey), Kevin Love (Minnesota), Lamar Odom (Lakers), Rajon Rondo (Boston), Derrick Rose (Chicago) és Russell Westbrook (Oklahoma City).

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda andre iguodala amerikai válogatot

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr672187263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása