HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

A Phillies lenullázta a Rockiest

2010.07.24. 11:59 PhillyFun

Hét idegenbeli meccs után egy nagyszerű győzelemmel köszöntötte szurkolóit a Phillies, 6-0-ra verte a Coloradót, Roy Halladay 11. győzelmét aratta.

Egymás után másodszor nyert a csapat, ezzel visszaelőzte a New York Metset. Az Atlanta még hat, illetve a Central és West divízió másodikja, a Cincinnati és a San Francisco Giants 4-4 győzelmre van.

Június 22-e után először játszott Jimmy Rollins és nem is rosszul,hiszen 2-2 runnal és hittel zárta a meccset. Raúl Ibanez egy dupla ütéssel és három RBI-vel szintén a meccs egyik legjobbja volt.

A meccs az ötödik inningsben dőlt el. Öt run és ugyaennyi hit jött ekkpr össze. Rollins és Polanco is elütötte, majd Ibanez dupla ütésével mindketten pontot szereztek. Majd Ibanez úgy jutott az alapbázisra, hogy Howard és Werth is pontosan találta el a labdát. Jött Ross Gload és a hom runjával Howard mellett a ő is pontot szerzett. Ez volt Gload idei negyedik, karrierje 32. home runja. A hatodik pontot a nyolcadik inningsben a Rollins-Ibanez kettős hozta össze, előbbi egy dupla ütés és Polanco sikeres hitje után került a harmadik bázisra, majd Ibanez pontos középre ütése nyomán ért célba.

Halladay egyébként már csak hat győztes dobásra van, hogy beállítsa tavalyi rekordját, amit még Torontóban ért el. 2003-ban nyerte a legtöbb meccset, akkor 22-7 volt a mutatója, viszont 2,28-as átlag ERA-ja karrierje eddigi legjobb eredménye. Ez volt a 25. innings ebben a szezonban amikor nem tudtak pontot csinálni ellene.

07.23.: Philadelphia Phillies-Colorado Rockies 6-0
Philadelphia, Citizens Bank Park, 45 265 néző.
Győztes dobó: Halladay (W 11-8) SO 9, ERA 2,28, 8,0 innings.
Home run: Gload (4, 5th inning off Cook, 1 on, 1 out).
Tripla ütés: -
Dupla ütés: Ibanez (19, Cook), Rollins (9, Corpas).
Összes bázis: Rollins 3; Polanco; Ibanez 4; Howard; Werth; Gload 5; Ruiz; Halladay.
RBI: Ibanez 3 (44), Werth (52), Gload 2 (14).
Run (6) Rollins 2, Polanco 1, Ibanez 1, Howard 1, Gload 1.
Hit (12): Ibanez 3, Rollins 2, Gload 2, Polanco 1, Howard 1, Werth 1, Ruiz 1, Halladay 1.

Szólj hozzá!

Címkék: sport baseball mlb philadelphia phillies

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr842172605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása