HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Lezajlott az NHL draft első köre

2010.06.26. 15:43 PhillyFun

Különösebb meglepetést nem hozott az idei NHL-draft, a korábbi várakozásoknak megfelelően Taylor Hal lett az 1/1-es, Tyler Seguin pedig a második. Soha nem fordult még elő, hogy 11 amerikai játékos kelljen el az első körben. A legjobb európai egy svájci, Nini Niederreiter lett. A Philadelphia Flyers majd második körben, azaz közép-európai idő szerint hajnali egykor kapcsolódik be a játékos börzébe.

A balszélső Taylor Hall az Edmonton Oilers, a center Tyler Seguin pedig a Boston Bruins hokisa lett. Korábban tíznél több amerikai játékost (2006 és 2007) soha nem draftoltak az első körben, most tizenegyet, igaz az első négy mind kanadai játékos.

A legjobb európai, a svájci Nino Niederreiter lett. A jobbszélső a New York Islandersben kezdheti NHL karrierjét. A legjobb harmincba három orosz (Alekszandr Burmisztrov - Atlanta, Vlagyimir Taraszenko - St. Louis, Jevgenyij Kuznyecov - Washington) került. Rajtuk kívül a finn Mikael Grnalund (Minnesota) az ötödik európai elsőkörös. Érdekesség, hogy idén svéd játékos nem kelt el az első körben.

A bajnoki döntőt idén elvesztő Philadelphia Flyers majd csak a harmadik kör 29. választásánál csatlakozik. Ime a Flyers választási lehetőségei:

Round Pick Overall Team Player Pos Country Ht Wt Amateur League  
3 29 89 PHI              
4 29 119 PHI              
5 29 149 PHI              
6 29 179 PHI              
7 29 209 PHI  

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr742111696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása