HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Eagles hírek az elmúlt egy hétből

2010.05.29. 09:00 deny79

Újabb híres cikk jön, Bébé-nek nagy hála az információkért.

Brian Westbrook, aki az off-season elején lett elbocsátva tőlünk kijelentette, hogy szeretne a Washington Redskins játékosa lenni. De van egy bökkenő, a Redskins nem ajánlott szerződést B-West-nek. Brian az NFL.com oldalnak nyilatkozta le még kb. két hete, hogy jól sikerült az interjú a fővárosban, nagyon reméli, hogy hamarosan ajánlatot is kap. „Igazán szeretnék a Redskins tagja lenni.” – mondja a korábbi Eagles RB. „Nagyon élveztem a találkozást a csapattal és a vezetőséggel. Nagyon szeretném, ha ide kerülnék. Ez egy fantasztikus franchise. Csak arra várok, hogy megkeressenek, hogy tudnám őket segíteni a játékommal, és alá írjuk a szerződést.” Valószínűleg Brian-nél közre játszik az is, hogy 8 évet játszott McNabb mellett, aki ugye a Redskins új irányítója. De miért igazolna le egy csapat egy RB-t, ha már rendelkezik a következő játékosokkal a posztra: Clinton Portis, Larry Johnson, Willie Parker? Vannak olyan hangok is, akik szerint B-West csak azért lelkesedik ennyire, mert kevés érdeklődő van iránta (mindössze három csapat: Redskins, Broncos, Rams). Mike Shanahan, a Redskins HC csak annyit mondott, egyelőre gondolkodnak a dolgon.

Ernie Sims tett egy kedves nyilatkozatot Vick-ről. Ernie-ről köztudott, hogy nagy állat barát, kedvenc állata a pitbull, illetve tagja egy állatvédő szervezetnek is. Őt kérdezték, hogyan áll Vick-hez, az új csapattáráshoz? „Mindig is felnéztem rá.” – mondja. „Középiskolás voltam, amikor láttam őt játszani egy college meccsen, ahol óriásit játszott (Virginia-Florida meccs volt). Mindig is csodáltam, mint sportolót, de mint magán embert is. Nem nézem le a múltbeli cselekményei miatt. Ő is tudja, hogy hiba volt. De ez már megtörtént. Amikor először találkoztam vele, mint Eagles játékos, bemutatkoztunk egymásnak, majd elkezdett nekem mesélni az állatokról. Miután megtudta, hogy a szervezetünknek van egy majma, Sidney rögtön megkérdezte, megnézheti majd. Ez már akkor nagyon érdekesnek tűnt. Nem állt kapcsolatban azzal, amit a média híresztelt róla. Nem tudom milyen volt régen, de ma már biztosan nem olyan Michael. Úgy gondolom, nagyon jó kapcsolat épül majd ki köztünk, köszönhetően az állatok iránti szeretetünknek. Persze, kezdetben volt bennem egy minimális félsz, hogy ezt csak átmenetileg mutatja, de nem, minden edzésen, csapat tevékenységen látszik, hogy maximálisan meg akar felelni, és vissza szeretne jutni oda, ahonnan börtönbe kellett mennie. Azóta nincs kétségem, őszinte volt velem.” Ezek után Sims főleg az állatom iránti szeretetéről beszélt, kiemelve, hogy a pitbullokért rajong a legjobban. De az interjú végén még annyit említett, a közeljövőben elképzelhető, hogy Michael-lel közösen fognak kampányolni az állatokért, főleg a kutyusokért. Amúgy tényleg úgy tűnik, így egy év távlatából, hogy Vick megbánta, amit tett. Azóta semmi rosszat nem lehet róla hallani, és szerintem idén még jobb lesz, mint tavaly. Nem véletlen jelentette ki, hogy szeretne kezdő irányító lenni.

Korábban ide is felkerült, hogy Donovan McNabb bocsánatot kért, amiért nem nyerte meg a Super Bowl-t a városnak. Ehhez kapcsolódik, hogy sok forrás szerint, ez hazugság, és nem gondolta komolyan. Természetesen D-Mac cáfolta, és állítja, hogy szívből jött. Szerintem is onnan.

Még egy pár gyors hír: Durant Brooks, puntert el is bocsátottuk, így Rocca és Parrish maradt a két P a bő keretben. Quinton Demps lediplomázott. Mike Patterson kocsija kigyulladt az edzés alatt a parkolóban, szerencsére senki sem sérült meg, illetve a tűz sem tudott tovább terjedni. Daniel Jeremiah-t igazoltuk le, ő egy scout, azaz játékos figyelő. Ryan Hamilton, safetyt igazoltuk le; idén jelentkezett a draftra, nem kellt el, utána a NO-ba került, ahonnan a héten küldték el.

A következő bejegyzések főleg Bébé fórum hozzászólásaiból készült:

Mint tudjuk, tart az OTA (Organized Team Activity) minden csapatnál, így nálunk is. Innen szivárogtak ki információk, ezeket szeretném összegyűjteni nektek:

1. nap: Minden Rookie megjelent, kivétel Kurt Coleman (korábban már említettük egy bejegyzésben, hogy diplomaosztójáig kénytelen az egyetemén maradni, ez júniusban lesz), illetve pár veterán: Marlin Jackson, Geoff Pope, Quinton Demps, Mays, Fokou, Dixon, Hall, Norwood, Ingram, Rucker, Jean-Gilles (gyomorműtét után, jelenleg 358 fonttal mérlegelt, de még 25-öt le kellene adnia, ő van a képen). Érdekes, hogy Sapp a LB-kel edz folyamatosan, úgy tűnik szélső LB-t szeretne belőle a Staff faragni. Nate Allen (210 fonttal mérlegelt, azaz a draft óta szedett fel súlyt, ami rá is fér) pedig FS-ként edzett, a második csapattal. Az első csapat CB-je: Marlin Jackson volt, míg a safety Macho, de ők többször is cserélgették egymást.

2. nap: Marlin Jackson főleg egyénileg edzett (valami baj van a lábával, ezért nem volt terhelve), a csapat feladatokat kihagyta. Nate Allen volt aznap az elsőszámú csapat FS-je. Carlos Dunlap is megérkezett, érdekes, hogy ő maga kérte, hagy jöhessen, eredetileg nem kellett volna jönnie. Chad Hall és Ingram is jól teljesített. Tupou OG poszton játszott ezen a napon.

3.-6. nap: Újabb veteránok csatlakoztak a csapathoz, mégpedig: Kolb, Vick, Sims, Hobbs, Bell, Tapp, McGlynn, Patterson, de Fokou egy hétre haza utazhatott pihenni. Bell sérült le pár napra.

7. nap: Marlin Jackson jól teljesít FS poszton, jobban egyelőre, mint CB-ként. Macho-ra pedig pont fordítva igaz ez, ő CB-ként érzi jól magát most inkább. Így körvonalazódni látszik, hogy Allen és Jackson között lesz harc a kezdő FS posztért. Sims is csak pozitív dolgokat produkál, gyorsasága nagyon feltűnő, illetve a blitzelő képessége. Jelenlegi WR-sorrend: DeSean, Maclin, Avant, Baskett, Riley Cooper, Chad Hall. Illetve Sapp először edzett a posztján, DE-kel. Demps gyengén teljesített folyamatosan, össze kell szednie magát, ha maradni akar a csapatnál.

A cikk végére egy videót raknék be, egy kicsit gonosz, de kivánjuk, hogy az Eagles elleni két Redskins meccsen ilyet sokszor lássunk:

 

Ugrás a nyítóoldalra

Szólj hozzá!

Címkék: sport news nfl amerikai foci philadelphia eagles

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr642039221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása