HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

A Sixers választhat másodiknak az NBA draftján

2010.05.19. 12:30 PhillyFun

Óriási szerencséje volt a Philadelphia 76ers-nek, csak hat százalék esélye volt a második pickre, a lotteryn mégis nekünk kedvezett a szerencse. A Washington Wizards után másodiknak választunk.

Június 24-én a New York-i Madison Square Gardenben rendezik a 2010-es NBA-draftot, amelyen a lotterynek köszönhetően másodiknak választhat a Philadelphia Sixers. Az előzetes esélylatolgatások szerint Jonh Wall, Evan Turner és Derrick Favors lehet az első három sorrendje. A Sixers szakmai vezetése többször kifejtette, csapatnak leginkább egy dobó hátvédre lenne szüksége. Rövidesen azt is bemutatjuk kik jöhetnek szóba.

A Washington és a Philadelphia után a New Jersey, a Minnesota, a Sacramento, a Golden State a további választók sorrendje. A második körben a hetedik választás a 76ers-é.

1 komment · 1 trackback

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr292015040

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pbj 2010.05.19. 23:48:57

Evan Turnert kell választani. Wall már nem lesz elérhető és amúgy sem lenne ideális választás Holiday miatt, más, hasonló tehetségű játékos meg nincs a drafton. Csak nehogy belemenjenek valami hülye üzletbe, amivel lemondanak a második választásról.
süti beállítások módosítása