HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Újabb jelöltek a Sixers kispadjára

2010.05.10. 15:00 PhillyFun

Ed Stefanski elnök nem lankad. Az utóbbi napokban hatalmas erővel keresi a Philadelphia 76ers új edzőjét. Egy több név kerül a notesuzába, olyan egykori játékos-legendák is felmerültek,mint Dan Majerle és Bill Laimbeer.

Míg az NBA-ben javában zajlik a rájátszás, addig a Sixersnál folytatódott a lázas edzőkeresés. Ed Stefanski elnök legutóbb Sam Mitchellel, a Toronto Raptors korábbi főedzőjével tárgyalt vasárnap, közben két új név került a listára. Az egyik Dan Majerle, a Bill Laimbeer. Ez utóbbival, a Minnesota segédedzőjével vasárnap már tárgyalt is Stefanski. Hétfőn újabb két meghallgatásra kerül sor. Előbb Montry Williams, a Portland segédedzője, majd Majerle következik, aki jelenleg a Phoenix Sunsnál dolgozik másodedzőként.

Majerle és Laimbeer neve is jól cseng, már ami a játékos pályafutásukat illeti. Majerle 14 szezont húzott le az NBA-ben két bajnoki címet nyert a Detroit Pistonsszal, korábban a WNBA-s Detroit Shock főedzője volt.

Május 18-án sorsolják Secaucusban az NBA draft lotteryt (ezen dől el, melyik csapat hanyadik helyen választhat). A Sixers minden bizonnyal a hatodik helyen kezdi a draftot június 24-én. Akár hogy is lesz, A Sixersnek leginkább dobó hátvédre és centerre lenne szüksége. A shooting guardra a legalkalmasabb az Ohio State játékosa, Evan Turner (a képen) lenne a legalkalmasabb. A 201 centis, 93 kilós Turner idén a Big Ten év kosarasa lett, 20,4-es pont- és 9,2-es lepattanó átlaggal zárt. 31 meccsen 136 labdaszerzése és 54 blokkolása volt.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr831987606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása