HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Beckham nélkül verte a Galaxy a Uniont

2010.05.04. 18:00 PhillyFun

Öt meccs után továbbra is egy győzelemmel áll a Philadelphia Union. Az idén remekül kezdő Los Angeles Galaxy otthonában sem sikerült meglepetést okozni, ráadásul megint nem sikerült 11 emberrel befejezni a meccset.

Simán nyert és már 16 pontja van az LA Galaxynak, amely ötödik szezonbeli győzelmét aratta, 44 perc alatt lerendezte a meccset. Április legjobb MLS-játékosának választott Edson Buddle már a kilencedik szezonbeli góljánál tart, a Unionnak kettőt vágott, ráadásul gólpasszt is adott.

Ez volt a harmadik olyan meccs, amikor nem sikerült tizenegy emberrel befejezni a meccset. Nem elég, hogy csapatunk egyik legjobbja, Sebastien Le Toux sérülés miatt kénytelen volt kihagyni a meccset, a brazil Miglioranzit a 45. percben kiállította Reyes bíró.

A Galaxy 1998 óta nem kezdett ilyen jól, ráadásul már az 53. másodpercben vezetést szerzett. A Unionban bemutatkozott Kyle Nakazawa, aki első profi meccsét játszotta. Gólunkat Fred remek passzából a csereként beálló Jack McInerney szerezte.

Los Angeles Galaxy-Philadelphia Union 3-1 (3-0)
Carson, The Home Depot Center, 15 453. Vezette: Yader Reyes.
LA Galaxy: Ricketts – Berhalter, Dunivant, del Garza, O. González, Birchall, Donovan, Juninho (Alex Cazumba, 88.), Gordon (Mathis 70.), Buddle (Bowen, 74.), Stephens.
Union: Seitz – Miglioranzi, Califf, Harvey (Okugo, 73.), Arrieta, Orozco, Fred, Jacobson (Nakazawa, 60.), Torres (McInerney, 56.), Moreno, Salinas.
Gólszerző: de la Garza 1., Buddle (26., 44.), ill. McInerney (83.)
Sárga lap: O. González, ill. Nakazawa.
Kiállítva: Miglioranzi (45.).

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci mls philadelphia union

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr501974120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása