HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

A Union elvesztette Le Toux-t és a meccset is

2010.04.28. 12:00 PhillyFun

Az MLS-ben továbbra is egy győzelemmel áll az idei újonc, a Philadelphia Union. Szombaton, a Red Bull Arenában, 15 619 néző előtt a New York 2-1-re nyert.

A vereség mellett egyik legjobbját, Sébastien Le Toux-t is elveszítette a Union, akiről csak a meccs után állapították meg, hogy súlyosabb a sérülése, mint az elsőre látszott. Hiába egyenlített a New York-iak gólja után gyorsan Le Toux, Juan Pablo Angel büntetője eldöntötte a meccset. A francia játékos térdsérülése miatt egészen bizonyosan hiányozni fog a szombati, Los Angeles elleni, idegenbeli meccsről.

A Reb Bull harmadszor játszott a csodálatos, új létesítményében, amelyet 200 millió dollárból húztak fel. Először játszott a csapatban a dán Brian Nielsen, akit április 15-én szerződtettek a Vejlétől. Juan Pablo Angel pályafutása 48. gólját lőtte az MLS-ben.

New York Redbull-Philadelphia Union 2-1 (2-0)
New York, Red Bull Arena, 15 619 néző.
New York: Coundoul – Hall, Miller (Borman), Petke, Ream, Lindpere, B. Nielsen (Ubiparipovic), Richards, Robinson, Angel, Ibrahim (Stammler).
Philadelphia: Seitz – Arrieta, Harvey (McInerney), Orozco, Fred, Jacobson (Mwanga), Miglioranzi, Salinas, Torres (Zimmerman), Le Toux, Moreno.
Gól: Ibrahim (59.), Angel (67, 11-esből), ill. Le Toux (59.)
Sárga lap: Petke.

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci mls philadelphia union

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr891958622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása