HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Sorsdöntő meccs előtt a Flyers

2010.04.09. 15:31 PhillyFun

A hokicsapat – közép-európai idő szerint – hajnali egykor New Yorkban, a Madison Square Gardenben a Rangers vendége lesz. Ha nyer a Flyers, már biztos továbbjutó. Vereség esetén sincs nagy tragédia, vasárnap a Wachoviában viszont már feltétlen nyerni kell. Elképzelhető, hogy Jeff Carter visszatér erre a nagyon fontos meccsre.

A szezonbeli eddigi négy meccsen kétszer a Rangers, kétszer a Flyers, ráadásul a hazai mérlegben is teljesen egyforma a mutató, mindkét csapat egyet nyert, egyet bukott saját otthonában. Ha a péntek-vasárnapi kombóban is ilyen eredmény születne, akkor az a mi továbbjutásunkat jelentené.

Jeff Carter kedden már korcsolyás edzésen vett részt, korábban arról volt szó, hogy csak a playoff idejére épül fel. Egyetlen Flyers-hívő sem bánná, ha ez pénteken megtörténne. A Rangersben Sean Avery és Brian Boyle a két hiányzó.

Bízhatunk a speciális egységünkben is. Az utolsó 19 emberhátrányos helyzetünket kivédekeztük, az egész szezon tekintetében is 83% a mutató. Ez azért is fontos tény, mivel arra lehet számítani, hogy nem éppen barátságos hangulatban zajlik majd a meccs. Brian Boucher is belelendült a végére, utolsó három meccsén 83 lövésből 79-et megfogott.

A legutóbbi (március 14-ei) meccs videója:

1 komment

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr271907506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása