HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Nehéz meccs vár a Flyersre

2011.03.03. 14:04 PhillyFun

Csütörtök este a Toronto jön a Wells Fargóba, amely az utolsó tíz meccséből kilencen pontot szerzett, csak egyszer kapott ki rendes játékidőben. Vannak sérültek és visszatérők is.

Chris Pronger és Blair Betts ott lesz a jégen, viszont sérülés miatt James van Riemsdyk és betegség miatt Dan Carcillo hiányozni fog. Carcillo két napja nem is edzett. Nyikolaj Zsergyev is csapattal készült, Claude Giroux és Jeff Carter sorában fog szerepelni, az is eldőlt, hogy Szergej Bobrovszkij kezd a Toronto ellen. Ebben a szezonban a harmadik meccset játssza egymással a két csapat. Október 23-án 5-2, december 9-én 4-1-re nyert a Flyers.

A jövőre gondolva két fiatalt szerződtetett a Flyers. A jobbszélső Jason Akeson az OHL-es Kitchener Rangers, Tyler Brown pedig az ugyancsak OHL-s Plymouth Whalers fiatal hokisa, mindketten entry-level megállapodást kaptak és a következő szezontól számít rájuk a szakvezetés. A húszéves Akeson 103 pontnál tart (24+79), míg a 21 éves Brown 54-nél (24+30).

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr232707140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása