HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Gólrekorder guatemalait igazolt a Union

2011.02.23. 20:20 PhillyFun

A 86-szoros guatemalai válogatott futballista, a 31 éves Carlos „El Pescadito” Ruiz a Philadelphia Union focistája lett. Ruiz az MLS történeténe 10. legtöbb gólt lövő futballistája, 155 bajnokin 82-szer volt eredményes.

Tovább erősödött tehát a márciusi rajtra készülő Philadelphia Union. A kis hal becenévre hallgató Ruiz a görög Arisz Szaloniki játékosa volt legutóbb kedden írt alá a Philadelphiához. A guatemalai válogatott 2001-ben szerződött először a MSL-be, a Los Angeles Galaxy, az FC Dallas és a Toronto FC játékosa volt, de szerepelt a paraguayi és a mexikói bajnokságban is, előbbiben az Olimpia SAsunción, utóbbiban a Puebla FC-ben futballozott. Ruiz a 2002-es szezonban 24 góllal lett gólkirály. Hazájában 41 góllal minden idők legeredményesebb futballistája. A videón mexikói góljai

És még Los Angeles-i és dallasi parádéja. Welcome El Pescadito!

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci mls philadelphia union

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr252685851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása